Jdi na obsah Jdi na menu
 


UŠI - PARAZITI

Jak poznat ušní parazity? Dlaně rukou dáme na uši, mírně přitlačíme, necháme v přitlačení více než 5 minut.

Pokud máte dlaně přesně ve středu uší a po této době začne protitlak od ucha do dlaní, také možný bzukot, je jasné, že máte ušního svraba či další možné parazity, sídlící v uších, dutinách nosu, uší,  způsobující záněty a velmi značné oslabení v oblasti hlavy, krku. 

Kolik ušních parazitů je? určitě více než 100 druhů. jsou od nepaměti, hovořili o nich i stařečci a hodně lidí si dávalo na noc do uší ucpávky, do uší může vniknout jakýkoli hmyz - naklade tam zárodky svého stvoření a člověk se stává nositelem  těchto stvoření, starší lidé často na rozklad ušních částí neslyší či také při vniku jich do mozku umírají na záněty mozku, nádorová onemocnění atd. 

Poslala jsem k lékaři mnoho postižených lidí, v žádném tomto případě nepoznali nemoc, pacient chodil s problémy dál.

 

CO NA TO? 

Receptů je opravdu mnoho, vždy zabere nějaká možnost. Universální je 60% líh v lékárně, nakapat na ubrousky a přiložit ubrousky na obě uši na cca 20 minut. Je nutné opakovat. Výborný a vždy pomáhající je vlaštovičník, natrháme několik natí, dáme do starého ručníku a ovážeme hlavu jako turban. Dobu si určíme sami. Vše se musí opakovat alespoň týden, dva. Dezinfekce místnosti.

ZÁBAL KOLEM HLAVY - další recept -  dává se dny, týdny. min. hodinu denně.

Na plenku, ručník, utěrku nastrouháte křen, cibuli, zázvor, jakékoli další aromatické koření, bylinky, pár kapek silných esenciálních olejů - levandule, teatre olej, atd. 

Zabalíme vše do smotku,  dáme do dalšího zábalu plenky a zabalíme obvod hlavy tak, aby vše bylo hlavně v oblasti uší. U utěrky či plenky je zábal jemný, dobře se zaváže a nepadá s hlavy.

Další možnost: je velmi jednoduchá, je jako odpuzovač jakéhokoli hmyzu hlavy, uší. 

Koupíme sáčky pepře drceného, jalovce, kurkumy. Vezmeme si na hlavu lehkou čepici, dáme sáčky na uši pod čepici, po případě i kolem. Lze s tímto odpuzovačem i spát. 

Dají se použít i dvě nízké skleničky, obvodem na uši, dát odpuzovač mast s kostivalu jen málo, aby byly stěny namazané, do toho dát tyto koření a opět dát kolem hlavy zábal ručníkem. Účinek je velmi rychlý.

Co se pije?  Odpuzovače hmyzu - bylinky, čajové směsky. Na příklad je pro děti vhodný yzop, levandule, máta, saturejka - dáváme vždy ještě bylinky na vápník - sedmikráska atd. Co je velmi silné jsou šípky v jakémkoli provedení. Čaj, naložené do oleje, týden, dva, mixované a udělaný zábal na hlavu, plíce, kde je potřeba. Masti, krémy. Vždy dáváme na ubrousky a ten dáme na tělo, nedáváme na tělo hmotu, ale jen na starou utěrku, ubrousek, zabalíme. VÝBORNÝ PRO DĚTI! Šípek má velmi mnoho vitamínů, živin a dodává vše i tímto zábalem do těla.

Pro dospělé lnice květel- smete veškeré zárodky parazitů, vratič atd.

Třezalkový olej nebo s marihuany silně pomáhají vetřením oleje do vlasů. Samozřejmě ne mnoho, aby se olej dal umýt.