Jdi na obsah Jdi na menu
 


Paraziti ve střevech.

Diagnostika: 

tělo není samostatnou jednotkou, něco překáží.

Břicho je oteklé, měkké. Svaly mírně povolené, pokožka světlejší, než by měla být.

Zahlcené tělo výkaly červů, parazitů, zkažená lymfa, přestává fungovat samočistící proces těla. Svaly přestávají mít sílu. Neco prostě v těle žije-je příživník! Ale pozor! Kolem Vás mohou být příživníci i lidé. Je dobré se naučit jich zbavovat jen silou vůle či kineziologií, lidské tělo je dokáže rozložit, pokud se tomu věnujete. Jinak je na jejich rozklad mnoho metod. Ale: všechny příživníky kolem odsouvejte dál od sebe. Myslím lidské. Jinak Vám nic nepomůže ! Jsou ve Vás vlastně vývoje či mezi vývoje cizího stvoření a to nikdy není dobré. Genetika je špatná, pokud člověk není schopen se porvat či zlikvidovat je do základu. Parazité nemusí být jen ze země, nebo z naši úrovně. Nebo jsou i vytvořené lidskou či jinou inteligencí. Vše, co pobývá cizího v člověku déle než týden, dva, je parazit, může to být i vir, bakterie, svrab, roztoč atd. 

NA CIZÍ STVOŘENÍ, KTERÉ NENÍ OD TAM, KDE ŽIJEME, NEBO NA UMĚLÝCH VYTVOŘENÝCH PARAZITECH, KTERÝCH JE DNES TAKÉ HODNĚ, JE NUTNÉ NEJDŘÍVE OČISTA ZCELA ČISTÍCÍMI ČAJI. PROČ? PONĚVADŽ ZÁRODKY SE MOHOU VYVÝJET I V PLÍCÍCH, ORGÁNECH, TAM SE DÍKY JEJICH NEČISTOTÁM A UMĚLÝM VĚDOMÍM S CHEMICKÝMI LÁTKAMI UTVOŘÍ TOXICKÉ  BAHNO V LYMFATICKÉM SYSTÉMU, PLÍCE SE ZAHLTÍ ONÍM BAHNEM A ČLOVĚK MŮŽE SKOLABOVAT NA DECH, ZÁNĚTY PLIC A JINÉ POTÍŽE. Tělo je takto bez energie.

S jakými červy se můžeme setkat: dělám na diagnostickém přístroji, za poslední dva roky  jsem téměř nikoho neměla zcela bez parazitů - červů. Těch je mnoho, o tom by se dala psát kniha. Pokud bych dala číslo sto, je to asi takto. Lékařská vyšetření u pacientů  byla, ale ta nejsou vždy jednoduchá a také jsou asi finančně náročná, proto se běžně tato vyšetření nedělají. Před 30 léty v takovém množství v lidech  nebyly. Dělá to i strava, stres a jsou tu lidi s celé zeměkoule již zcela slití - nic není oddělené, všechno je spojené, ale  i parazitující svět. Takto to ale může být i u zvířat - koní, pejsků, morčat, králíků atd.

Vietnamci přivezli kdysi svalové červy dlouhé 30-60 cm. Byla to kdysi velká fáma, nakazilo se tím mnoho lidí. Nyní jsme zcela prolití světem a červů již je v lidech mnoho druhů, často zjišťuji i více druhů. Pejskové se odparazitují, přípravků je mnoho, člověk ne. A to, co je na trhu pro lidi je slabé, nebo s vedlejším účinkem. Proč? Protože cizí parazité mají zcela jinou genetiku než původní zdejší a tam nejdříve musím udělat speciální kineziologii, která vyrovná hodnoty vědomí parazita - jeho  genomy a teprve potom i do dnů se tito likvidují bylinkami, speciálním jídlem.

Bylinky: dávám třezalku, mátu, lnice, kakost, yzop, lapacho, dobromysl, vrba-větve, list, dubová kůra, atd. - jednotlivě. Čaj se pije týden až měsíc. Množství ? Základ je 3 hrnky denně na lačno. Bylinky i jídlo zde popisované není pro děti do 10 let!

Přitom se dělá jídlo: nastrouhat křen, ředkve, mrkev, celer, červenou řepu,trošku zázvoru, jemně nakrájíme cibuli. Vše se smíchá, dá se s tvarohem - lze přidat sýr - a máme snídani či večeři. V obměnách si takto děláme opět týden i déle.

Na tasemnice to zabírá za 5 týdnů. 

Výborný je i česnek, dát do 2 dcl vlažné vody jeden stroužek rozříznutý napůl podélně. Pít ráno na lačno a večer kolem páté další hrnek, voda by měla být vlažná.

Nebo koření v jídle, pití. Základ je i ve svařeném víně - skořice, hřebíček. 

Spát na soli a dát do ní pepř. Pepř je odpůrce parazitů. Doba vývoje parazitů je 5 - 7 týdnů, musí se vydržet takto spát tuto dobu.

V tabletách je dodávaný již na Český trh v lékárnách, nebo Tranzit - dovoz s Ruska. Vše pomáhá jen v braní více dávek, mohou tato kořenící dezinfekce střev zničit na nějakou dobu střevní floru. Jsou jen pro zdravé lidi.

Tablet je nyní na trhu mnoho, ale ne každé na ten či onen druh zabere.

Červy dlouhodobě v těle mohou způsobit rakovinu lymfatických uzlin kdekoli v těle, vylučují silné chemické látky, zabíjí lidské buňky tam, kde projdou. Je nutné se jich zavčas zbavit!

Člověk se stává mrzutým, zlým, útočným.

Léčbu musí udělat všichni doma, je nutné dbát na zvýšenou hygienu- zárodky mohou zůstat v koberci, posteli. 

Doporučuji! sůl dát do polštářku-cca 1 kg a dát pod plachtu na noc. 

Sůl aktivuje ledviny a urychlují proces k léčbě a vyčištění tělo od parazitů.

Do čajů přidáním citronu také urychlíme léčbu. Citron ani šůl nejsou pro mnohé parazity k jejich životu. 

Nutné: pít čaje na dodání vápníku do těla, paraziti kyselí tělo, odebírají vápník. Bylinky jsou- sedmikráska, světlík, čekanka kořen, řebříček atd.

Stačí si vzít šálek na den.

Máte-li vy s nějakou podobnou léčbou zkušenosti, napište mi, můžeme připsat. 

Pokud budete tuto kůru absolvovat a změní to vše u Vás k lepšímu, také napište.

Esence na parazity: musí být jen čisté, od firem se zárukou, dává se několik kapek grepu do vody, čaje 3 x denně. Těch esencí je druhů mnoho, já používám i meduňku, hřebíček, citronovou trávu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář