Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bylinky na vlasové parazity.

Co na vši a ostatní vlasové a kožní parazity?

Pokud děláte s dětmi a lidmi, máte občas co dělat s parazity v hlavě. Také ve společnosti, vlaku, obchodech.

Dělala jsem laboratorně rozbory, co ve vlasech je. Počet různých potvůrek nebudu ani popisovat. Je jich mnoho, každá však parazituje přímo na člověku, pokud se jí nezbavíte rychle, tak Vás může ovlivnit - tlusté děti jsou s třetiny se stále chodícími parazity, tzv.,krabicáři a různě pohnuté lidi psychicky. taktéž.

Paraziti se mohou také různým způsobem vyvíjet, cestovat pod kůží, ve svalech, kostech lebky a oslabují tělo.

Prostě jste jejich tvůrce sil a oni mají sílu si z Vás udělat obětinu. Dospělých i s dětí. Změna funkce žaludku je potom taková, že jíte stravu, která vyhovuje parazitům a ne vašemu tělu.. Některé potvůrky mají vývoj v  žaludku, tenkém střevu. Jak fungují vím, jsem pozorovatel jejich síly nad člověkem - vidím energie a jejich je velmi silná při přemnožení. 

Receptů na to je mnoho, ovšem ony mají inteligenci se přizpůsobit a za krátkou dobu si navyknou na danou drogu, nevadí jim. Nejdříve dělám na ně kineziologii. Dál se teprve tělo léčí. Léčba je potom rychlá a jistá.

RECEPTY:

čisté esence nebo vývar s bylinek: levandule, rozmarýnu, tea tree, meduňky, yzopu šalvěje, máty, vratiče aj.

- dáváme několik kapek esence za uši - prevence je i při cestě vlakem, elektrikou, autobusem. 

RECEPT:

- alpa - menší 2 dcl. dát na vatu a zabalit do ubrousku, ten přiložit na uši na alespoň půl hodiny

- jeden s výše popsaných olejů - 20 kapek = esence a opět dát na ubrousek a přiložit na uši

- třezalkový olej - 1 velká lžíce a opět pár kapek esence a zabalit do ubrousku a přiložit

- já přidávám šampon s čajovníku 1 lžíci

- nejjednodušší je ředěný ocet, po umytí hlavy namočíme ručník s octovým nálevem, zabalíme hlavu, zamotáme igelitovou fólií, necháme cca 20 minut -zabalíme ještě tak, aby se hlava zapařila. Musí být teplá.

Lze i některé komponenty zamíchat a dát do spreje. Nastříkáme na starou větší utěrku danou na velký ručník. Směs důkladně nastříkáme na utěrku nebo ubrousky. Vše dáme do turbanu na hlavu - směs není přímo na hlavě. Mezi ručníkem a ubrouskem je mezivrstva. Na hlavu ano, ale jen  zábal hlídáme, aby se nepoškodily vlasy, opět dobu si určíme dle síly daného komponentu. Hlava je ale i mastná, nevadí, olej parazity rychle likviduje, hlava se ihned umyje. Bez přímého působení - to je, že přehneme ručník- uvnitř je směs vně jen ručník - tak dáme na hlavu vnější stranou  do turbanu, ovážeme vše šátkem a necháme působit až cca 2 hodiny. Potom ručník sundáme z hlavy dáme jej vyprat. Vypereme i vše co je na spaní pod hlavou - přidáme jar na nádobí, nebo dezinfekci do pračky. Zárodky jsou téměř nezničitelné. 

Vykuřovadla - šalvěj, pelyněk.  Místnost je nutné i vykouřit. Neděláme opatření jen dětem, musí mít očistu všichni. Buď zmoří paraziti nás, nebo prostě zničíme my je!

Opakujeme 10 dnů. Hlídáme, zda se ve vlasech opět něco neobjeví vždy po týdnu.

Dá se přidat do směsky bylin u dospělých i lžíce octa, nebo citronové šťávy. 

Léky či přípravky z lékáren nezabírají. Nebo ne ty levnější. Drahé nikdo nepoužívá. 

Cena na tuto léčbu je celkově na 10 dnů 200 - 300 Kč. 

 

KOŽNÍ PARAZITI: 

tak  kdo by dnes při prolití národů o nich nevěděl? 

Těch je také velmi mnoho, co nesnáší je sůl - dát pod záda a měnit jí po týdnu. Koření jako mletý pepř likviduje zárodky parazitů. Dávat koření i jiné - viz opět dvě knihy bylinek a měnit  po několika dnech dát do postele pod celé záda. Vhodné je i dát do koupele lžíci soli a octa.

Olej - nejlepší je třezalkový, také je skvělý olej s vratiče, levandule, mateřídoušky, Vše ještě najdete na zahrádkách a v přírodě. Olejem potřeme tělo a parazit těmito oleji umírá, přestává fungovat.

je nutné vydržet  jemně vtírat večer po koupeli do pokožky celého těla. V případě že mají zárodky a mezi vývoj někde ve střevech ve formě láčkovců je nutné užívat 14 dnů vnitřně lnici květel - kolik zvládnete vypít. Lnice vám střevo i vyčistí a s části regeneruje. Další bylinky: šalvěj, pelyněk černobýl, kostival list, kořen, yzop lékařský atd.

Eterický olej PROAPINOL od firmy pana Hádka  je   levandulový, eukaliptový aj. oleje. Cena je 730 Kč.. 

Velmi důležité upozornění:

Dělám prohlídky páteře a zjistila jsem u lidí, dětí s pravděpodobně dlouhým působením vlasových parazitů- že se tito  dostanou do oběhu dráhy střední přední- to je tzv. orbit a jde středem celého těla přední linií i zad - je tam tisíce nervových zakončení které mají důležitou funkci, lymfatické kapiláry a cévy, vše je dál propojeno s celým tělem i páteří. S hlavy jdou zárodky a i odpady s lymfatického systému do daného orbitu a postižení mají hrudky uprostřed hrudníku, pod žebry až břichem tvrdé místo uprostřed těla, jsou často i ve spojení s postižením ženských a mužských orgánů, ucpané lymfy v páteři, otoky krku, bolesti krku a zad v místě ucpání lymfy. 

Tady je potřeba střídat více možností léčby, jde to vyléčit, ale doba léčby je delší než 10 dnů. Tak si udělejte dle popisu diagnostiku, zda se Vás to netýká.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář